Πλεύρης στον Realfm 97,8: Πρώτη φορά στα χρονικά κρίνονται ύποπτες οι ερωτήσεις και όχι οι απαντήσεις

“Όποιος διαβάσει την κατάθεση του κ. Μιωνή, και θα βγουν τα πρακτικά επακριβώς, στην προανακριτική επιτροπή καταλαβαίνει ότι αυτές οι ερωτήσεις έβγαιναν πάρα πολύ εύκολα, διότι θα υποχρεωθώ να το πω, γιατί φτάνει στα όρια της προσβολής από κάποιους, με δύο ερωτήσεις μου, την ερώτηση δηλαδή αν είχε εκμυστηρευτεί τέτοιο πράγμα και την ερώτηση για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ότι και καλά είχα γνώση του ηχητικού. Προσέξτε, ποιου ηχητικού; Του κ. Μιωνή που βασικά κατηγορούμαι ότι από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση απουσίαζα, διότι ο κ. Μιωνής με είχε χαρακτηρίσει λόγω του πατέρα μου αντισημίτη, και δεν ήθελε να είμαι παρών. Τα θυμάστε αυτά που έλεγε ο κ. Παπαγγελόπουλος όταν εξεταζόταν ο κ. Μιωνής;” ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, Θανάσης Πλεύρης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή των Γιώργου Χουδαλάκη, Ιωσήφ Καλαμαράκη και Στεφανίας Κασίμη.

“Δεν απολογούμαι και το θεωρώ προσβλητικό και προκαλώ τον οποιονδήποτε να πάει να κάνει νόμιμες ενέργειες για να μπορώ να απαντήσω. Διότι ωραία είναι να πετάνε ένα γύρω-γύρω, και πρώτη φορά στα χρονικά κρίνονται ύποπτες οι ερωτήσεις και δεν κρίνονται ύποπτες οι απαντήσεις” τόνισε.

“Σε κάθε περίπτωση σας λέω κάτι ξεκάθαρο, οι ερωτήσεις αυτή τη στιγμή έχουν γίνει. Δεν έχω καμία γνώση απολύτως κανενός στοιχείου, ειδικά ηχητικού, περιρρέουσα ατμόσφαιρα υπήρχε, το γνωρίζετε αυτό, γι΄αυτό ρωτάω και τον κ. Παππά επειδή όλοι αυτό συζητούσαν αν υπάρχει ηχητικό, αν δίνει τη συναίνεση να παιχτεί, αλλά από εκεί και πέρα το γεγονός ότι υπάρχουν στοχευμένες ερωτήσεις και οδηγούν σε απαντήσεις, οι οποίες είναι πλήρως αντιφατικές μεταξύ τους, και έχουμε ενδεχομένως, δεν θα το κρίνω εγώ αυτό, θα το κρίνει ο εισαγγελέας και ενδεχομένως έχουμε έναν βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου που εξετάζεται στην προανακριτική επιτροπή και λέει διαφορετικά πράγματα, με συγχωρείτε, αυτό είναι το βασικό πρόβλημα” συμπλήρωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ