Πλεύρης: Χυδαία η στοχοποίηση των επιστημόνων από τον Αλέξη Τσίπρα

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θάνος Πλεύρης.

Μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Υγείας είπε ότι «το πιο χυδαίο που έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο είναι ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προσέβαλε 33 επιστήμονες» και πρόσθεσε:

«Αυτή η Επιτροπή – που όπως την χαρακτηρίζει δημοσιογράφος που σας στηρίζει, είναι επιστημονικά καταξιωμένη και είναι πρόσωπα που σχετίζονται με φαρμακευτικές –ενάμισι  χρόνο παρέχει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία».

Ο κ. Πλεύρης τόνισε ακόμη ότι «θα τους συναντήσω για να τους πω ότι ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν τους θεωρεί κοινής αποδοχής. Να μας πείτε ποιο πρόσωπο από τα 33, όπως λέει ο δημοσιογράφος, είναι υποχείριο της κυβέρνησης».

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, «είναι 33 άνθρωποι που δεν πληρώνονται και κάθε εβδομάδα μας δίνουν τις συμβουλές τους, μας ενημερώνουν και βάσει αυτών των συμβουλών πορευόμαστε».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι «έρχεται ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και στοχοποιεί 33 άτομα. Αυτά δεν είναι κοινής αποδοχής, πήγαμε στα γραφεία της ΝΔ και ψάχναμε να βρούμε λοιμωξιολόγους. Ντροπή. Ο κ. Τσίπρας στοχοποιεί τους επιστήμονες όπως και οι εφημερίδες και οι δημοσιογράφοι που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως είπε ο κ. Πλεύρης «ας αφήσουμε τους επιστήμονες έξω από την αντιπαράθεση. Η αντιπαράθεσή μας είναι πολιτική.

Να κρίνετε τον υπουργό Υγείας όσο αυστηρά θέλετε, αλλά αφήστε τους επιστήμονες, οι οποίοι έρχονται χωρίς να έχουν κανένα όφελος να βοηθήσουν και αυτούς στοχοποιείτε. Η αντιπαράθεσή μας είναι πολιτική, αφήστε έξω την επιστήμη από αυτήν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ