Πλεύση Ελευθερίας: Κι άλλος υποψήφιός της δηλώνει ότι θα ψηφίσει ΜέΡΑ25

Δεν έχουν τέλος οι αναταράξεις στην Πλεύση Ελευθερίας, καθώς μετά την κριτική του Γιώργου Θαλάσση, ένας άλλος υποψήφιος βουλευτής ο Γιώργος Αναματερός ασκεί με ανάρτησή του στο Facebook κριτική για τα τεκταινόμενα στα ψηφοδέλτια του κόμματος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Αναματερός, γνωστός στο χώρο της τζαζ μουσικής με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Anamateur» δηλώνει ότι προτιμά την επιθετική Κωνσταντοπούλου του 2015 και όχι την Ζωή του 2023 με τις καρδούλες. Μάλιστα υποστηρίζει ότι θα ψηφίσει ΜεΡΑ25 και ας είναι υποψήφιος με την Πλεύση Ελευθερίας.
Στην ανάρτησή του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «με το να συνεχίζεις  να βγαίνεις και να επαίρεσαι  με το νομικίστικό σου ύφος ότι δεν είχαν διαβάσει οι  υποψήφιοί/ές σου τα ψιλά γράμματα (εννοώ όταν ήσουν ακόμα  στο 1% και με τις δεύτερες εκλογές βέβαιες), εμένα με αποκλείεις από ψηφοφόρο σου».
Σε άλλο σημείο γράφει: «Στην προχθεσινή συνέντευξη στον Πάρι Καρβουνόπουλο δήλωσα ότι ψηφίζω Γιάνη Βαρουφάκη, παρ’ ότι είμαι υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας της Πλεύσης Ελευθερίας (στο ν.9, δηλαδή θέση μη εκλόγιμη)».

Απευθυνόμενος δε προς τον Γιάνη Βαρουφάκη σημειώνει «Για πάμε λίγο. Αυτήν την στιγμή Γιανάκη μου καλέ θεωρώ ότι είμαι ἡ μοναδική σου σανίδα σωτηρίας για να μπεις στην Βουλή. Κάνω λάθος; Εγώ πιστεύω ότι με κάνεις ταμπέλα σου και μπαίνεις στις  25 με τα μπούνια».  Στο σημείωμά του ο κ. Αναματερός χρησιμοποιεί το παλιό πολυτονικό σύστημα γραφής.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ