Πέτσας: Παρακράτος και παραδικαστικό κύκλωμα επί ΣΥΡΙΖΑ – Τι ανέφερε για τον Παπαγγελόπουλο

Tη δίωξη κατά της μέχρι τώρα εισαγγελέως κατά της διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη αλλά και την πρόταση παραπομπής του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε ειδικό δικαστήριο σχολίασε ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Το γεγονός ότι ασκείται μία δίωξη ή ότι γίνεται μία έρευνα δε σημαίνει και ενοχή. Υπάρχει πάντα το τεκμήριο της αθωότητας, το οποίο κάποιοι επί των ημερών της διακυβέρνησής τους έτειναν να το ξεχάσουν» σχολίασε κατ’ αρχήν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την υπόθεση της κυρίας Τουλουπάκη. Όπως πρόσθεσε δεν επιθυμεί να σχολιάσει δικαστικές ενέργειες και βρίσκεται σε αναμονή των αποτελεσμάτων της έρευνας.

Ο κ. Πέτσας επιβεβαίωσε ότι στις 22 Ιουλίου θα γίνει συζήτηση στην Ολομέλεια για την παραπομπή του κ. Παπαγγελόπουλου σε ειδικό δικαστήριο. «Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια φτάνουμε σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα και σε μία δίωξη» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος υποστήριξε για τα όσα συνέβαιναν επί της προηγούμενης διακυβέρνησης της χώρας: «Έχει να κάνει με την ύπαρξη ενός παρακράτους και ενός παραδικαστικού κυκλώματος, το οποίο έκανε πολλές δουλειές, όπως ανέφερε ο κ. Παππάς, και βγάζει πολλά λεφτά, όπως ο ίδιος πάλι ανέφερε, με πολλές πολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις. Θα περιμένουμε το αποτέλεσμα της Δικαιοσύνης».

Με πληροφορίες από το Star

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ