Πελώνη για Νέα Σμύρνη: Είναι σαφές σε όλους ποιος υποδαυλίζει την κοινωνική ένταση

“Είναι σαφές σε όλους ποιος υποδαυλίζει την κοινωνική ένταση αυτές τις μέρες” είπε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφερόμενη στη σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη.

“Είναι σαφές σε όλους ποιος υποδαυλίζει την κοινωνική ένταση αυτές τις μέρες, εκμεταλλευόμενος την κόπωση από τα περιοριστικά μέτρα που υπάρχει σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας η οποία είναι πολύ λογική. Γνώριζαν όλοι, φαντάζομαι και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, τα καλέσματα αυτών των ομάδων, ήδη από την ίδια και την προηγούμενη μέρα στα social media. Παρ’ όλα αυτά κάλεσαν στην πορεία. Είναι υποκριτικά και κροκοδείλια δάκρυα, εκ των υστέρων” ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική Εκπρόσωπος.

“Ελπίζω ότι ο κ. Τσίπρας θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων”

Αναφερόμενη στην αυριανή συζήτηση στη Βουλή στην ώρα του πρωθυπουργού για την αστυνομική βία, η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη τόνισε: “Ο Πρωθυπουργός κατέστησε σαφές με το μήνυμά του, ότι δεν είναι η ώρα για διχασμούς. Δεν είναι η Κυβέρνηση αυτή που υποδαυλίζει την κοινωνική ένταση. Το καταστήσαμε σαφές. Θα συζητηθούν όλα αυτά αύριο, θεσμικά στη Βουλή, όπου θα προσέλθει ο Πρωθυπουργός. Θυμίζω ότι μιλάει πρώτος ο κ. Τσίπρας, ως ερωτών. Ελπίζω ότι και ο ίδιος θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ