Παύλος Πολάκης: Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για τη δευτεροβάθμια περίθαλψη θα αποτύχουν

Την πρόβλεψη ότι οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την δευτεροβάθμια περίθαλψη θα αποτύχουν, έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει δίλημμα για το αν θα μας κυβερνήσει ο κ. Μητσοτάκης ή ο κ. Τσίπρας

«Θα αποτύχετε για τον ίδιο λόγο που απέτυχε και ο Σούρλας το 1992» είπε ο κ. Πολάκης σημειώνοντας ότι «αυτοί οι διεφθαρμένοι στους οποίους απευθύνεστε, δεν θα ασπρίσουν τα μαύρα τους».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «αυτοί δεν είναι καλοί γιατροί και δεν θα τολμήσουν να βγουν έξω από την ασφάλεια του νοσοκομείου για να κάνουν αυτό που τους λέτε: Πάρτε αυτό το αντίδωρο για να συμπληρώσετε το εισόδημα σας γιατί εγώ δεν σας δίνω».

Κουτσούμπας: Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο-έκτρωμα τώρα

Ο κ. Πολάκης, αποκάλεσε τον υπουργό Υγείας «βαρκάρη του Αχέροντα» αναφέροντας ότι «αυτό το νομοσχέδιο, μαζί με το νομοσχέδιο της επικουρικής ασφάλισης, μαζί με τα νομοσχέδια της κας Κεραμέως για την πανεπιστημιακή αστυνομία και την ελάχιστη βάση εισαγωγής, μαζί με το νόμο για το επιτελικό κράτος των υποκλοπών του παρακράτους και των παρακολουθήσεων, και μαζί με το νόμο του Χατζηδάκη για την κατάργηση του οκτάωρου, θα είναι αυτά που θα καταργηθούν το πρώτο δεκαήμερο μετά την συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της επόμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ