Παύλος Πολάκης: Οι απειλές, οι εκρήξεις και οι βεντέτες

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η άθλια και πρωτοφανής επίθεση που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης εναντίον δημοσιογράφων, δικαστών, τραπεζικών στελεχών και του επικεφαλής της ΑΑΔΕ, μέσω ανάρτησής του στα social media.

Ένωση Δικαστών ΣτΕ: Χλευαστικός και αντιδικαστικός ο λόγος του Παύλου Πολάκη

Ήδη, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε την παύση του από την θέση του Τομεάρχη Διαφάνειας, ενώ στην αυριανή συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος, που θα γίνει σε διευρυμένη σύνθεση, θα ζητήσει την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας «αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος».

Υπενθυμίζεται, ότι για την επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη υπάρχει εισαγγελική παρέμβαση και στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας θα διερευνηθεί η τέλεση δύο τουλάχιστον αδικημάτων: της διέγερσης πολιτών στη διάπραξη εγκλημάτων και της βίας κατά δικαστικών λειτουργών.

Βορίδης στον Realfm 97,8: Σωστή η παρέμβαση εισαγγελέα για την ανάρτηση Πολάκη – Πρέπει να μπει ένα όριο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος Πολάκης προκαλεί με την συμπεριφορά του. Από την περίοδο της δημαρχίας του στα Σφακιά μέχρι τη θητεία του στο υπουργείο Υγείας. Και από τις απειλές του κατά δημοσιογράφων ότι θα τους στείλει τρία μέτρα κάτω από τη γη, μέχρι την άρνησή του να εμβολιαστεί, έως ότου αυτό κατέστη υποχρεωτικό για να ασκεί το ιατρικό επάγγελμα.

Δείτε το βίντεο:

Νέα ανάρτηση Πολάκη – ΣΥΡΙΖΑ: Οι πολιτικές δηλώσεις του είναι απολύτως αντίθετες με τις εξαγγελίες μας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ