Παύλος Μαρινάκης στον Realfm 97,8: Ο κ. Τσίπρας έχει μπερδευτεί νομίζει ότι το 2022 ή το 2023 είναι 2012 ή 2015

“Ο Πρωθυπουργός έχει πει ότι θα εξαντληθεί η τετραετία” μίλησε μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης στον Realfm 97,8 και τους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή.

“Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να συζητήσουμε για μια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η μόνη συζήτηση που θα μπορούσε να γίνει, θεωρητικά, είναι με άλλες πολιτικές δυνάμεις. Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, έχει πει κάτι που δεν έχει προηγούμενο μεταπολιτευτικά ότι δεν θα χαρίσει πρωθυπουργικές καρέκλες στον κ. Μητσοτάκη είτε στον κ. Τσίπρα. Δηλαδή λέει το τρίτο κατά τα φαινόμενα κόμμα ότι δεν θα επιλέξει ο ελληνικός λαός τον πρωθυπουργό που θέλει να έχει αλλά θα επιλεγεί μέσα από συμφωνίες που θα γίνουν πίσω από κλειστές πόρτες. Δηλαδή ο ελληνικός λαός θα πει “α” και ο κ. Ανδρουλάκης “β”. Μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση σε τέτοια βάση;” περιέγραψε.

“Δεν μπορούμε να υποκύψουμε σε τέτοια πολιτικά παιχνίδια και δεν μπορούμε να συζητάμε για ενδεχόμενες συνεργασίες τη στιγμή που υπάρχουν βασικές διαφορές και τη στιγμή που ο κ. Ανδρουλάκης δεν έχει καταδικάσει δομικές πολιτικές της προηγούμενης κυβέρνησης. Δεν πιστεύω ότι κάποιος είναι de facto προοδευτικός, μόνο επειδή το δηλώνει” πρόσθεσε.

“Τίποτα από αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας δεν έχει νομική βάση” σχολίασε για όσα ζήτησε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. “Ο κ. Τσίπρας έχει μπερδευτεί νομίζει ότι το 2022 ή το 2023 είναι 2012 ή 2015. Δυστυχώς για εκείνον και για την χώρα μας, κυβέρνησε. Και αναρωτιέμαι τι από όλα αυτά έκανε ο κ. Τσίπρας ότι προανήγγειλε εκλογές πριν την ώρα τους;” πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ