Παυλόπουλος: Η πολιτική του Παπανδρέου ήταν προς αποφυγή

Παυλόπουλος: Η πολιτική του Παπανδρέου ήταν προς αποφυγή

 

H έρευνα σε κατοικία μπορεί να γίνει ύστερα από εισαγγελική παραγγελία και μόνο με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, δήλωσε ο πρώην υπουργός, Προκόπης Παυλόπουλος, στον Κώστα Χαρδαβέλλα και στην Μάρω Λεονάδρου, στον RealFm 97.8, μιλώντας για τις επιδρομές των εφοριακών στα σπίτια των φορολογούμενων χωρίς την παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι διατάξεις για τις έρευνες είναι «καθαρά αντισυνταγματικές και δεν μπορεί και δεν πρέπει να εφαρμοστούν».

Ο κ Παυλόπουλος αναφερόμενος στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκράτίας, υπογράμμισε ότι εκτιμά πως η διαδικασία θα εξελιχθεί ομαλά και συμπλήρωσε ότι «είναι αδιανόητο και θεσμικά και πολιτικά να χρησιμοποιείται αυτή η διαδικασία για να πηγαίνουμε σε πρόωρες εκλογές». Την ίδια στιγμή, σημείωσε ότι η πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου πριν και μετά τις εκλογές του 2009 ήταν «πολιτική προς αποφυγή και όχι προς μίμηση».

Τέλος ο πρώην υπουργός ανέφερε ότι ο ΕΝΦΙΑ «πάσχει δομικά» και υπενθύμισε ότι είχε στείλει επιστολή στον τότε υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, εκφράζοντας γραπτώς τις αντιρρήσεις του.

 

 

Ακούστε το ηχητικό

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ