Πατούλης: Η οικογένειά μας είναι στην παράταξη Χαρδαλιά – Εκεί ψηφίζουμε και στηρίζουμε

«Υπήρξε μία απόφαση, εμείς το σεβόμαστε» τόνισε ο Γιώργος Πατούλης αναφορικά με την απόφαση του Πρωθυπουργού να μην είναι ξανά υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, δηλώνοντας παράλληλα την στήριξή του στον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ήταν καλεσμένος στους «Αταίριαστους» με αφορμή τη δράση του «Όλοι μαζί μπορούμε» σε συνεργασία με το «Μαζί για το Παιδί» για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, ωστόσο, μίλησε και για την απόσυρση της υποψηφιότητάς του.

Ερωτηθείς για το αν είναι πικραμένος, απάντησε: «Μετά από 25 χρόνια στην Αυτοδιοίκηση, από δημοτικός σύμβουλος στην Πεύκη, δήμαρχος Αμαρουσίου, στον ΣΠΑΠ, στην ΚΕΔΕ, τώρα στην Περιφέρεια, νομίζω είχαμε προετοιμάσει αρκετά πράγματα είναι η αλήθεια για να είμαστε ξανά. Υπήρξε μία απόφαση, εμείς το σεβόμαστε».

Τόνισε στη συνέχεια ότι «θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε μέχρι 31/12 να συνδράμουμε κι εγώ και οι συνεργάτες μου» ώστε να παραδώσουν την Αττική, η οποία έχει αλλάξει όπως είπε, στην επόμενη διοίκηση για να συνεχίσει τις προσπάθειες. «Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και ως πολίτες, να συνδράμουμε για την αναβάθμιση της χώρας μας», συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση εάν θα παραμείνει στην πολιτική, ο Γιώργος Πατούλης απάντησε: «όποιος είναι πολίτης και έχει εμπειρία να συνδράμει νομίζω ότι μπορεί και να πολιτεύεται ή να πολιτευτεί. Ένα είναι σίγουρο, ότι τα τελευταία χρόνια έγιναν πολλά έργα στην Περιφέρεια Αττικής σε δύσκολες καταστάσεις, με πανδημία, με οικονομική κρίση, με πολέμους και με την απλή αναλογική που προφανώς βασάνισε ακόμα και τις δικές μας αποφάσεις». Παρόλα αυτά, όπως είπε, μόνο στην Αττική έγιναν τα τελευταία τέσσερα χρόνια αντιπλημμυρικά έργα, με προϋπολογισμό 738 εκατ. ευρώ και «συνδράμαμε με ό,τι μπορούσαμε για να αντέχει περισσότερο η Αττική».

Σε ό,τι αφορά στην υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά, τόνισε πως «είναι σίγουρο ότι η παράταξη του κ. Χαρδαλιά έχει το μεγαλύτερο ποσοστό, το 90%, ανθρώπους οι οποίοι συμμετείχαν στην προηγούμενη διοίκησή μας αλλά και ανθρώπους που είχαν επιλεγεί για να συμμετάσχουν ως υποψήφιοι. Άρα, η οικογένειά μας εκεί είναι και εκεί ψηφίζουμε και στηρίζουμε».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ