ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης έχουν υποχρέωση να κάνουν τα… ρεπό των βουλευτών του

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Θανάσης Γλαβίνας, απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη ότι είναι  «πρωτοφανής, αντιθεσμική και μικροπολιτική στάση του Πρωθυπουργού να προτρέπει τους βουλευτές του σε αποχή και να περιορίζεται σε απλές συστάσεις στους υπουργούς του για ένα νομοσχέδιο, που ο ίδιος εισηγείται».

Ο κ. Γλαβίνας πρόσθεσε πως «ο κ. Μητσοτάκης θεωρεί ότι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης έχουν υποχρέωση να κάνουν τα… ρεπό των βουλευτών του, εγκαλώντας μας μάλιστα με αλαζονεία, όταν του υπενθυμίζουμε το αυτονόητο: ότι εκείνος κυβερνά.

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε, που ο ίδιος κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για ανάλογα «παραπτώματα».

Επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τονίζει ότι «ο Πρωθυπουργός των υποκλοπών και της άλωσης των ανεξάρτητων αρχών παρέα με τον κ. Βελόπουλο, δεν δικαιούται να κάνει μαθήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο ΠΑΣΟΚ, την παράταξη που από την ίδρυσή της ήταν πάντα πρωτοπόρος στις μάχες για την υπεράσπιση και την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μας και έκανε πράξη όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις».

Προς τεκμηρίωση του ισχυρισμού του ο Θανάσης Γλαβίνας υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ υπερψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης, ενώ μόνο 19 από τους 75 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έκαναν το ίδιο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ