ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Αρχίζουν το απόγευμα οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου – Κεντρικό σύνθημα “Η Κοινωνία στο Προσκήνιο”

Στις 6 το απόγευμα ξεκινάει στο κλειστό στάδιο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ του Φαλήρου το 3ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, με κεντρικό σύνθημα: «Η Κοινωνία στο Προσκήνιο».

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε πρόσκληση στους πολίτες να παρακολουθήσουν την ανοιχτή πολιτική ομιλία του στο στάδιο Tae Kwon Do στο Φάληρο, με την οποία θα ανοίξουν οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου.

«Καλούμε τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις εργασίες μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια, στο νέο ξεκίνημα που κάνουμε. 180.000 μέλη της παράταξης επέλεξαν το όνομα ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πριν από 15 ημέρες, με μια πρωτοφανή διαδικασία, πολύ μαζική, και με χαροποιεί γιατί σε αυτά τα πρώτα βήματα φαίνεται να μας αγκαλιάζει ο κόσμος. Πιστεύω ότι θα τους κάνουμε και στις εκλογές να νιώσουν ότι άξιζε η στήριξη που μας έχουν δώσει τους τελευταίους μήνες», ανέφερε μεταξύ άλλων στον ΣΚΑΪ.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας, Πέτρος Ευθυμίου θα είναι ο πρόεδρος του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής έπειτα από πρόταση, που του απηύθυνε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση, ο κ. Ευθυμίου δήλωσε: «Αποδέχθηκα με ιδιαίτερη τιμή την πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη να αναλάβω την ευθύνη της προεδρίας των εργασιών του Συνεδρίου, καθώς δεν πρόκειται για μια συνήθη και τυπική κομματική διαδικασία, αλλά για μια εμβληματική αφετηρία αναγέννησης της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, του ιστορικού κορμού της δημοκρατικής παράταξης της χώρας».

Το συνέδριο του Κινήματος θα χαιρετήσουν με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας Αντόνιο Κόστα, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και ΓΓ του Partito Democratico, Ενρίκο Λέττα, η πρόεδρος του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) Κριστίνα Ναρμπόνα, ο συμπρόεδρος του SPD Λαρς Κλίνγκμπαιλ και η πρόεδρος των Σλοβένων Σοσιαλιστών Τάνια Φαγιόν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ