ΠΑΣΟΚ: Καταγραφή απόψεων για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Ακούστηκαν» οι επιφυλάξεις για το νομοσχέδιο

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η άτυπη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, την οποία συγκάλεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης για συζήτηση, ενημέρωση μεταξύ των βουλευτών και καταγραφή των απόψεων σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε τον λόγο σε όλους τους βουλευτές. Υπήρξαν βουλευτές που εξέφρασαν επιφυλάξεις ή προβληματισμό στις τοποθετήσεις τους, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, και φαίνεται ότι κάποιοι θα επιλέξουν τον δρόμο της αποχής από την ψηφοφορία.

Πάντως, άλλοι βουλευτές εκτιμούν ότι με τις ζυμώσεις, τις συζητήσεις, την ενημέρωση που θα γίνει και τις επόμενες ημέρες, εκτιμάται ότι θα ελαχιστοποιηθεί ο αριθμός των βουλευτών που αναμένεται να διαφοροποιηθούν.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε τους βουλευτές να συμπεριφερθούν ως νομοθέτες και όχι ως σχολιαστές. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το είπε και χθες βράδυ μιλώντας στην ΕΡΤ, επισημαίνοντας ότι αυτή η συζήτηση θα έπρεπε να γίνει ανοιχτά μετά τις ευρωεκλογές, ώστε να ενημερωθεί η ελληνική κοινωνία και να μην δυναμώνουν οι ακραίες φωνές.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ