ΠΑΣΟΚ: Κακοκουρδισμένη πελατειακή μηχανή το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη

Τις πρώτες «φάλτσες» νότες των υπουργών της νέας κυβέρνησης, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα αλλαγής, κάνοντας μάλιστα λόγο για έλλειψη αξιοκρατίας, διαφάνειας και λογοδοσίας. Αφορμή  για την ανακοίνωση αποτέλεσαν οι υπουργικές  δηλώσεις για την πανεπιστημιακή αστυνομία, για την έφιππη αστυνομία και για την ασυλία των τραπεζιτών. Στην ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

«Οι «φάλτσες» πρώτες νότες των Υπουργών της Κυβέρνησης και τα αλλεπάλληλα «αδειάσματα» του Μεγάρου Μαξίμου καταδεικνύουν ότι το επιτελικό κράτος είναι μια κακοκουρδισμένη πελατειακή μηχανή.

Μετά τα μπρος-πίσω του Υπουργού Δικαιοσύνης για την ασυλία των τραπεζιτών, σήμερα αποφασίστηκε ότι η πανεπιστημιακή αστυνομία τελικά μένει … φεύγοντας από τα ΑΕΙ και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τις παράδοξες ιδέες περί έφιππης αστυνομίας αναγκάστηκε να …αφιππεύσει.

Για εμάς ένα αποτελεσματικό κράτος είναι συνώνυμο με την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία. Καμία απολύτως σχέση δηλαδή με τα δείγματα γραφής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ