Παραλήρημα στο CNN Turk: Και στο Αιγαίο μπορεί να γίνει κάτι ξαφνικό

Νέο παραλήρημα από τουρκικά ΜΜΕ που βάζουν στο στόχαστρό τους την Ελλάδα. Τη σκυτάλη πήρε αυτή τη φορά το φιλοκυβερνητικό CNN Turk, στο οποίο ο δημοσιογράφος Ισμέτ Οζτσελίκ με αφορμή τη στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία, αναφέρθηκε στη χώρα μας λέγοντας σε απειλητικό τόνο: «Και στο Αιγαίο μπορεί να γίνει κάτι ξαφνικό».

Ο Οζτσελίκ υπογράμμισε ότι η αποφασιστικότητα της Τουρκίας στη Συρία αποτελεί και «μήνυμα» για την Ελλάδα.

Ρεπορτάζ του CNN Turk αναφέρθηκε στις σεισμικές έρευνες νότια της Κρήτης και κάνει λόγο για «βήμα που θα κλιμακώσει την ένταση με τη Λιβύη», ενώ υποστηρίζει ότι στόχος των ερευνών στην περιοχή είναι η ακύρωση του «τουρκο-λιβυκού συμφώνου».

«Βήμα που θα κλιμακώσει την ένταση με τη Λιβύη έγινε από την Ελλάδα. Η Αθήνα ανακοίνωσε ΝΑVΤΕΧ που εισέρχεται στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Λιβύης. Επέκτεινε προς την κατεύθυνση των ακτών της Λιβύης τις περιοχές έρευνας ορυκτών καυσίμων (…)» αναφέρει το ρεπορτάζ.

«Βολές» εξαπέλυσε και κατά του Νίκου Δένδια με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο στην Τρίπολη.

«Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας και πάλι έθεσε στο στόχαστρό του την Τουρκία. Μετά τη διπλωματική κρίση που προκάλεσε στην Τρίπολη ο Υπουργός Εξωτερικών, έγινε από την Ελλάδα ακόμη ένα βήμα που μπορεί να προκαλέσει την αντίδραση της Λιβύης» σχολίασε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ