Παπαδόπουλος: Να υποχρεωθούν σε συμφωνία οι τράπεζες

«Πρέπει να υπάρξει επίσημη συμφωνία που να υποχρεώνει τις τράπεζες, μετά την επανακεφαλαιοποίηση, να δώσουν δάνεια, για να πέσει χρήμα στην αγορά», είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm, ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος... ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Παπαδόπουλος: Να υποχρεωθούν σε συμφωνία οι τράπεζες

 

«Πρέπει να υπάρξει επίσημη συμφωνία που να υποχρεώνει τις τράπεζες, μετά την επανακεφαλαιοποίηση, να δώσουν δάνεια, για να πέσει χρήμα στην αγορά», είπε στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή, στον Real fm, ο εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Ο κ. Παπαδόπουλος, επεσήμανε ότι οι αποφάσεις του Eurogroup, «ανοίγουν νέες προοπτικές για τη χώρα μας», ενώ υπογράμμισε ότι «θα πρέπει τώρα να γίνει μεγάλη προσπάθεια στον τομέα της ανάπτυξης, αλλά και να προστατευθούν τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα».

Ακούστε το ηχητικό: 

 

 

 

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.