Παπαδημητρίου στον Realfm 97,8: Η επιδημιολογική κατάσταση είναι καλή, αλλά όχι τόσο καλή όσο θα θέλαμε

“Η επιδημιολογική κατάσταση είναι καλή, αλλά όχι τόσο καλή όσο θα θέλαμε, σε αυτό το σημείο δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορές μεταξύ ημών και της αντιπολίτευσης και το κυνηγάει επιτέλους. Διότι εγώ το παράπονο που είχα από την αντιπολίτευση ότι δεν κυνηγούσε όσο η κυβέρνηση και η πλειοψηφία την υπόθεση αυτή της πανδημίας, να βγούμε όσο γίνεται νωρίτερα και ειδικότερα και την υπόθεση των εμβολίων” δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Εγώ έχω παράπονο από τους συμπολίτες μας, αντιλαμβάνομαι και σέβομαι απολύτως το πώς ο καθένας νιώθει με αυτό το ζήτημα, όμως έχω παράπονο από τους συμπολίτες και από εμάς που ανακατευόμαστε με την πολιτική και από τους δημοσιογράφους, πρέπει να εξηγήσουμε περισσότερο, να πείσουμε περισσότερο. Έχουμε μείνει σε ορισμένες περιπτώσεις ανά ηλικία πίσω. Ενώ έχουμε πάνω από 100.000 την ημέρα, δεν φαίνεται να πηγαίνουμε όλοι, πραγματικά αντιλαμβανόμενοι πόσο σημαντικό είναι για τον εαυτό μας, την οικογένειά μας και την οικονομία” είπε για τους εμβολιασμούς. 

Σχετικά με το εργασιακό νομοσχέδιο σημείωσε “Το 8ωρο, το 5νθήμερο, όλες οι προβλέψεις που ισχύουν τα τελευταία χρόνια, δεν αλλάζει τίποτε. Ατομικές συμβάσεις έχουμε πάντοτε”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ