Παπαδημητρίου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του

Για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του μίλησε ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «δεν είναι καλή ημέρα η σημερινή για εμένα και τους συγκατοίκους μου. Έγινε ακόμη μία τρομοκρατική ενέργεια εναντίον ανθρώπων που προσπαθούν να ζήσουν κανονικά. Πρέπει κάποτε η Πολιτεία να βρει έναν τρόπο να το αντιμετωπίσει».

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι τα γκαζάκια τοποθετήθηκαν στην είσοδο της πιλοτής της πολυκατοικίας και πρόσθεσε ότι «ο κρότος ήταν δυνατός και η πυρίτιδα αρκετή για να την καταλάβουμε όλοι».

Ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι «έχω πει πολλές φορές μην σηκώνετε τα πράγματα, μην βάζετε προσωπικούς στόχους. Έχουν γίνει πολλές τέτοιες ενέργειες, όπως πρόσφατα στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε, αλλά και σε άλλους συναδέλφους. Όταν ειδικά έχουμε αυτές τις διαμάχες για το πώς γίνεται η δημοσιογραφία στην Ελλάδα – που έφτασε και στο Ευρωκοινοβούλιο- και  κατηγορούνται οι δημοσιογράφοι ότι είναι υποτακτικοί κλπ, νομίζω ότι η επίθεση σε εμένα έγινε περισσότερο στον δημοσιογράφο και όχι τόσο στον βουλευτή. Αυτό είναι που τους ενοχλεί και αυτό είναι που θέλησαν να χτυπήσουν με αυτόν τον τρόπο».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ