Πανελλήνιες 2023: Ο Μητσοτάκης αυτοτρολάρεται στο TikTok – «Δεν σας εύχομαι καλή επιτυχία»

Πρεμιέρα σήμερα για τις Πανελλήνιες 2023, με τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ να εξετάζονται στο μάθημα των Νέων Ελληνικών. Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε βίντεο στο TikTok.

Πανελλήνιες 2023: Αυτά είναι τα θέματα στα Νέα Ελληνικά για τα ΕΠΑΛ

«Πήγα να κάνω ένα βίντεο για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία αλλά οι συνεργάτες μου μού είπαν “σταμάτα, τι πας να κάνεις;” “Καλή επιτυχία να εύχεσαι μόνο στους αντιπάλους”», λέει ο πρόεδρος της ΝΔ. Μάλιστα το βίντεο ντύνει ένα ηχητικό meme, όπου ακούγεται κάποιος να φωνάζει «σταμάτα», και στη συνέχεια ακολουθούν πλάνα από την επίσκεψή του σε περίπτερα άλλων κομμάτων στην Κυψέλη.

«Στα σοβαρά τώρα, για όσες και όσους ξεκινούν Πανελλήνιες, εύχομαι καλή δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία κυρίως και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε ήδη περήφανοι για εσάς», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_ Ένα βίντεο που ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία! #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

“Καλή δύναμη στις μαθήτριες και στους μαθητές που από σήμερα ρίχνονται στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων” ευχήθηκε στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στο twitter. Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι οι μαθητές ρίχνονται σε μια μάχη σημαντική, “όχι όμως και η μοναδική στο μακρύ και συναρπαστικό ταξίδι τους στη ζωή και στα όνειρά τους”.

Εξέφρασε τη συμπαράσταση του και προσέθεσε: “Είμαστε δίπλα τους στον δρόμο της προκοπής και της προόδου με εφόδιο τη γνώση. Στα πρόσωπα των παιδιών μας, άλλωστε, βλέπουμε όλοι το καλύτερο αύριο της Ελλάδας που αξίζουμε και θα έχουμε. Καλή επιτυχία!”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ