Κυψέλη: Επιμένουν στο ΜέΡΑ25 για την άρνηση χειραψίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη – «Σωστά έπραξαν» λέει υποψήφια βουλευτής

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με μέλη του ΜεΡΑ25 που δεν έδωσαν ούτε το χέρι τους στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν εκείνος επισκέφτηκε προεκλογικά περίπτερα των κομμάτων κατά την περιοδεία του στην Κυψέλη, το Σάββατο 13/5,

Ο κ. Μητσοτάκης πήγε να χαιρετήσει στα εκλογικά περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και του ΜέΡΑ25.  Στα περίπτερα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ τον χαιρέτησαν κανονικά. «Καλή επιτυχία δεν μπορώ να πω, αλλά καλημέρα μπορώ να πω. Καλές εκλογές να έχουμε», είπε ο κ. Μητσοτάκης. «Πολιτικός πολιτισμός» του είπε ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, χαμογελώντας. Ωστόσο τα μέλη του ΜέΡΑ25 αρνήθηκαν τη χειραψία. Μάλιστα, όταν ο κ. Μητσοτάκης διερωτήθηκε «δεν χαιρετάτε καν;», ένα μέλος του κόμματος απάντησε: «να μου κοπεί το χέρι».

Ο Πρωθυπουργός σχολίασε αρνητικά την στάση τους αυτή, λέγοντας ειρωνικά: «Έτσι μπράβο. Είστε υπόδειγμα ευγένειας, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό».

Tο θέμα σχολιάστηκε πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η υποψήφια βουλευτής με το ΜέΡΑ25, Μαριάννα Τσίχλη, επιδοκίμασε τη στάση των μελών του κόμματός της.

«Δεν αξίζει κανένας πολιτικός πολιτισμός στον πρωθυπουργό της φτώχειας, του αυταρχισμού και των υποκλοπών. Πολύ σωστά έπραξαν οι συντρόφισσες του ΜέΡΑ25»

Δείτε το βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ