Παναγιωτόπουλος: Να μην έχουμε πολιτικό ατύχημα

Ο υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β’ Αθήνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, απαντώντας σε ερώτημα για την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ, που στηρίχθηκε στον φόβο και στην κινδυνολογία.

«Το τι πήγε καλά και το τι δεν πήγε καλά θα το δούμε μετά τις εκλογές. Αυτή τη στιγμή, αυτό που έχει σημασία, είναι να μην συμβεί αυτό που εγώ ονομάζω πολιτικό ατύχημα. Έχω μεγάλο σεβασμό προς όλους τους συμπολίτες μου και βεβαίως προς αυτούς που ψηφίζουν Αριστερά που είναι δικαίωμά τους. Πρέπει να καταλάβει, ιδιαίτερα όποιος αυτοπροσδιορίζεται ως κεντροδεξιός και δεξιός, τι θα σημάνει μία διακυβέρνηση της χώρας από τη Δευτέρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και να συσπειρωθεί μαζί μας για να την αποτρέψει», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε:

 «Αυτό που ονομάζεται φόβος και είναι ένα έντονο συναίσθημα και ξέρετε ο λαός μας λέει ο φόβος φυλάει τα έρημα, ανεξάρτητα με το τι λέει η ΝΔ προκαλείται σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας από τα κρυφά χαρτιά, τους υπαινιγμούς και τα ψέματα που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Νομίζω, δεν έχει υπάρξει σε άλλη προεκλογική εκστρατεία τέτοια συνειδητή προσπάθεια πολιτικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού, όπως αυτή που βλέπουμε να εκτυλίσσεται μπροστά μας τον τελευταίο καιρό».

«Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μία πανσπερμία απόψεων και ιδεών με ενοποιητικό ιστό την ακόρεστη βουλιμία ενός κομματιού της παλιάς και της νέας Αριστεράς για να καταλάβει την εξουσία. Κάποια στιγμή μπορεί να κυβερνήσει και η Αριστερά στην Ελλάδα, αν το θέλει ο ελληνικός λαός, αλλά όχι αυτή τη στιγμή και πρέπει να ασκήσουμε την δημοκρατική πειθώ για να πείσουμε και τον τελευταίο Έλληνα και την τελευταία ελληνίδα», είπε ακόμα ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ