Παναγιώτης Ρήγας στον ΑΝΤ1: Δεν φοβάμαι τίποτα για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ από εδώ και πέρα – ΒΙΝΤΕΟ

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι εγγυητής της πορείας από εδώ και πέρα. Είναι παρών και θα είναι παρών στο κόμμα. Δεν φοβάμαι τίποτα για την πορεία του κόμματος από εδώ και πέρα», τόνισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας.

«Η ωριμότητα και η εμπειρία μας μπορούν να διαφυλάξουν και την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Προτρέπω όλα τα μέλη του κόμματος να στηρίξουν όλη αυτή την προσπάθεια και με αυτό τον τρόπο θα στηρίξουν και την πορεία του Αλέξη Τσίπρα και όσα έκανε αφήνοντας το αποτύπωμά του στην Ελλάδα» πρόσθεσε.

Ο κ. Ρήγας, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, σημείωσε πως «ήταν πολύ μικρόψυχο αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός. Θα μπορούσε να το χειριστεί διαφορετικά και να κάνει μια ουδέτερη δήλωση πιο ουδέτερη. Μέσα στην Βουλή μπορεί να ειπωθεί το οτιδήποτε αλλά όταν αποχωρεί ο πολιτικός σου αντίπαλος». Και συνέχισε: «Είναι η συνέχεια του ήθους και των αξιών της Νέας Δημοκρατίας, όταν ο Αντώνης Σαμαράς δεν παρέδωσε την κυβέρνηση της χώρας στον Αλέξη Τσίπρα».

Σε ότι αφορά τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση, ο κ. Ρήγας επεσήμανε ότι το κόμμα θα είναι συνεπές σε όσα του ζήτησαν με την ψήφο τους οι πολίτες. Αναφορικά με την «μάχη» για την πρωτοκαθεδρία στην Κεντροαριστερά, ο Παναγιώτης Ρήγας ανέφερε πως «πρέπει να είσαι προσανατολισμένος στα κοινωνικά προβλήματα και να τα λύνεις, με ευρύ πρόσημο. Έχει αξία αν αυτό καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων από τα δεξιά μέχρι τα αριστερά, δεν έχει αξία να μετράμε μόνο με σχήματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ