Πάγκαλος: Η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί και να προκαλέσει εκλογές- Εθνικιστής και νταής ο Καμμένος- ΒΙΝΤΕΟ

“Έπρεπε επί τόπου να καλέσει ο Τούρκος διοικητής τους δύο που μπήκαν, αν μπήκαν στα τουρκικά εδάφη, ‘παιδιά μου μην το ξανακάνετε αυτό, αν το ξανακάνετε θα το λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας'”, ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο Θεόδωρος Πάγκαλος, σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνεχίζουν να κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

“Ο Ερντογάν νομίζει ότι θα ηγεμονεύσει στην περιοχή. Οι Τούρκοι έχουν εξαπολύσει τα πιο κτηνώδη ένστικτα που είχε ποτέ η Οθωμανική αυτοκρατορία”, τόνισε ο πρώην υπουργός.

Στην ερώτηση εάν υποτιμήθηκε το περιστατικό από την ελληνική κυβέρνηση, ο κ. Πάγκαλος ανέφερε: “Η διπλωματία δεν γίνεται φανερά… Επειδή άκουσα ότι η αξιωματική αντιπολίτευση μιλά για μυστική διπλωματία… Αν με αυτό εννοεί ότι υπάρχουν συνεννοήσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για ανταλλαγή, τότε έχουν δίκιο. Εάν εννοεί ότι υπάρχει ένα γενικότερο σχέδιο απεμπλοκής των εντάσεων και γενικότερα, τότε δεν έχουν δίκιο”.

Στη συνέχεια ο κ. Πάγκαλος εξαπέλυσε επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου και της κυβέρνησης: “Υπάρχει μια διπλή γλώσσα στο επίπεδο της κυβέρνησης, διότι ο μεν κ. Καμμένος είναι εθνικιστής και νταής… Εγώ φοβάμαι ένα επεισόδιο. Δεν ξέρω αν θα είναι θανατηφόρο. Όμως, δεν ξέρω γιατί ο κ. Καμμένος αισθάνεται την ανάγκη να δραματοποιεί τα γεγονότα”, ανέφερε ο κ. Πάγκαλος και συμπλήρωσε: “Αν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε πουθενά, γιατί προφανώς δεν μπορούμε να έχουμε δίκιο παντού, κανείς δεν μπορεί να έχει δίκιο παντού και πάντα, πρέπει η κυβέρνηση να παραιτηθεί και να προκαλέσει εκλογές… Έχει και τον Καμένο και την άκρα του δεξιά κι έχει κάνει κυβέρνηση. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, είναι τραγέλαφος”, ανέφερε ο κ. Πάγκαλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ