Πάγκαλος: Αηδιάζω με τον Βαρουφάκη

Σκληρή κριτική στον Γιάνη Βαρουφάκη άσκησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm με αφορμή τη φωτογράφηση του υπουργού Οικονομικών στο Paris Match.

«Έχω κάνει χρόνια υπουργός, δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία της οικογένειάς μου. Με πειράζει ο πολιτικός, ο οποίος φωτογραφίζεται με το πιάνο του, με την τσιπούρα του, με τη σύζυγό του και δεν ξέρω με τι άλλο, με τη βεράντα του και ταυτόχρονα δίνει μηνύματα έτσι. Το μήνυμα που πέρασε είναι μια πολυτελής διαβίωση ενός ανθρώπου υψηλής αισθητικής. Εγώ θεωρώ ότι αυτό το μήνυμα είναι πολύ χρήσιμο για τον κύριο Βαρουφάκη, ενδεχομένως. Με σοκάρει αφάνταστα αυτό, από τον υπουργό της Οικονομίας, μιας χώρας, η οποία απαιτεί πανευρωπαϊκά, αυτή τη στιγμή, και θεωρείται συνώνυμο της καταστροφής και της χρεοκοπίας», τόνισε ο πρώην υπουργός και κατηγόρησε τον κ. Βαρουφάκη για την εικόνα που δίνει στο εξωτερικό λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αηδία μου φαίνεται, αηδιάζω! Είπε ο κύριος Βαρουφάκης για την αισθητική του κι εγώ, όταν τον βλέπω εκεί, με τις φωτογραφίες του και τα διάφορα σκέρτσα που κάνει, όχι εκεί μονάχα, και τα άλλα γενικότερα που κάνει, αισθάνομαι αηδία και θεωρώ ότι ξεφτιλίστηκε η Ελλάδα στο πρόσωπό του, σε βαθμό που δεν έχει ξεφτιλιστεί ποτέ έως τώρα από εκπρόσωπό της παγκοσμίως».

Διαβάστε επίσης:

O Βαρουφάκης φωτογραφήθηκε με τη σύζυγό του στο σπίτι τους – ΦΩΤΟ

Η selfie του Βαρουφάκη με τον κομμωτή των stars – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ