Ορκωμοσία Χάρη Δούκα: Η χειραψία με τον Κώστα Μπακογιάννη και η συνομιλία με τον Νίκο Ανδρουλάκη – Δείτε εικόνες

Νέος Δήμαρχος Αθηναίων ορκίστηκε ο Χάρης Δούκας με την τελετή να πραγματοποιείται στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Εκεί μεταξύ άλλων παραβρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος και ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ένα από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ξεχώρισαν ήταν η θερμή χειραψία που είχε ο Χάρης Δούκας με τον απερχόμενο δήμαρχο, Κώστα Μπακογιάννη. Μάλιστα οι δυο τους είχαν και μια σύντομη συνομιλία.

Δούκας- Ανδρουλάκης

Στο μήνυμά του μεταξύ άλλων ο κ. Δούκας δήλωσε: «Να δημιουργήσουμε μια Αθήνα πράσινη και καθαρή, ασφαλή και δημιουργική, για όλους, όπως την ονειρευόμαστε, όπως μας αξίζει. Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες. Η Αθήνα μπορεί και πρέπει να αλλάξει», «Θα είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων», επισήμανε ο ίδιος.

Δούκας- Λιβάνιος

Επίσης, τόνισε ότι «οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι, ακούν συχνά την ατζέντα των προβλημάτων, και ακόμα συχνότερα ακούν υποσχέσεις για την λύση τους. Εμείς, όπως και προεκλογικά, δεν εμφανιστήκαμε ως οι μάγοι με το μαγικό ραβδί που θα κάνουμε το θαύμα. Είπαμε όμως, και αυτό θα είναι η πεμπτουσία της δράσης μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ