Ελένη Χατζίδου: «Μία κυρία είπε στον Ετεοκλή “Γιατί γελάς, δεν σου έκοψαν το πόδι;”»

Με αφορμή το ξέσπασμα της Γωγούς Γαρυφάλλου έπειτα από τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε επειδή γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη, η Ελένη Χατζίδου έκανε μία συγκλονιστική αποκάλυψη για την περίοδο που ο Ετεοκλής Παύλου ανάρρωνε από το χειρουργείο.

«Όταν ο Ετεοκλής ήταν στο νοσοκομείο, είχε περάσει ο καιρός και ανάρρωνε και πήγαν πολλοί να τον δουν, από το χωριό του, άλλοι που είχαν ακούσει το συμβάν κλπ. Ο Ετεοκλής ήταν πάντα δυνατός και με το χαμόγελο και προσπαθούσε να κάνει πράγματα, κάθε μέρα το δούλευε. Πάει μία κυρία, τον βλέπει ότι είναι καλά, ότι κάθεται στο κρεβάτι, τρώει κλπ. και λέει ότι ψάχνει να βρει τον Ετεοκλή Παύλου. Η μητέρα του είπε “εδώ είναι”, εκείνος είπε “εγώ είμαι” και λέει η κυρία “καλά εσύ γιατί γελάς; Δεν σου έκοψαν το πόδι;”. Θες να βλέπεις τον άλλον να χτυπιέται», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Έπειτα η παρουσιάστρια εξήγησε πως «Είμαι ένας άνθρωπος που δέχθηκα τεράστιο μπούλινγκ μετά τον θάνατο του Παντελή, και εγώ και πάρα πολλοί συνάδελφοι, για ποιο λόγο τραγούδησα την επόμενη ή την μεθεπόμενη μέρα που η ψυχούλα μου ξέρει πώς τραγούδησα, τι δεσμεύσεις είχα από συμβόλαια και συμφωνητικά με το μαγαζί που έπρεπε να πάω. Αν είναι δυνατόν. Έχουμε μάθει να κρίνουμε όλη την ώρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ