«Ονοματοκλοπή» από τον Κασιδιάρη

Του Αλέξανδρου Κόντη

Στον εισαγγελέα παραπέμπεται το «κόμμα» του Ηλία Κασιδιάρη, προτού καλά – καλά ιδρυθεί. Ο νέος φορέας του πρώην βουλευτή φέρει την… πρωτότυπη ονομασία «Έλληνες». Απ’ ότι φαίνεται όμως ο Κασιδιάρης δεν μπήκε καν στον κόπο να κοιτάξει τις σχετικές επίσημες λίστες των κομμάτων που ήδη υπάρχουν.

Διότι κόμμα με την ονομασία «Έλληνες», υπάρχει ήδη από το 2012! Όπως μάλιστα καταγγέλλει ο ιδρυτής του, δικηγόρος Δημήτρης Μιχάκης, η χρήση του ονόματος από άλλον πολιτικό φορέα είναι παράνομη και καταχρηστική.

Ο Μιχάκης, την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε σχετική αναφορά στην εισαγγελία. Σε αυτή επισημαίνει ότι το δικό του κόμμα έχει προβεί σε επίσημη κατάθεση ίδρυσης, προ οκταετίας, συνεπώς, οποιαδήποτε άλλη χρήση του ονόματος θεωρείται παράνομη.

Όπως φαίνεται, ο πρώην βουλευτής ενδέχεται να βρεθεί στη δύσκολη θέση να προχωρήσει σε αλλαγή της ονομασίας που έχει ανακοινώσει.

Παράλληλα, σημειώνεται πως οι συνεργασίες με «γνωστά πρόσωπα» που, όπως είχε εξαγγείλει θα ανακοινώνονταν στις αρχές Ιουνίου, φαίνεται να μην προχωρούν, καθώς κάποιοι άλλοι πρώην βουλευτές που έχει προσεγγίσει δεν δείχνουν διατεθειμένοι να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα.

Πηγή: real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ