“Πάρτι” στο Twitter με το νέο κόμμα του Κασιδιάρη, “Έλληνες Γ.Τ.Π.”

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν καυστικά το νέο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Όπως ανακοίνωσε, το κόμμα του λέγεται «Έλληνες για την πατρίδα». Και η συντομογραφία του κόμματος αποτέλεσε έμπνευση για τα social media λόγω των συνειρμών που προκαλεί. Μάλλον το “Έλληνες Γ.Τ.Π.” όπως γράφτηκε στην αφίσα του κόμματος δεν υπέπεσε στην αντίληψη του Ηλία Κασιδιάρη και των συνεργατών του.

Δείτε μερικά από τα σχόλια που έγιναν από τους χρήστες του Twitter:

Την αντίδραση της Δημοτικής Αρχής προκάλεσαν πριν από λίγες ημέρες οι καταγγελίες που έγιναν από παρατάξεις, για παράνομη χρήση των γραφείων της «Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα», της Δημοτικής Παράταξης με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, έγινε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, τα γραφεία που έχουν παραχωρηθεί από το Δήμο των Αθηναίων στην δημοτική παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη επί της συμβολής των οδών Βερανζέρου και Κοτοπούλη, χρησιμοποιούνται ως έδρα του νέου κόμματός του.

Την καταγγελία διέψευσε ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης Κασιδιάρη, Αθανάσιος Αϊβατίδης, ωστόσο ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αλέξανδρος Τσιατσιάμης, ξεκαθάρισε ότι η ο δήμος έχει παραχωρήσει τα γραφεία μόνο για τις ανάγκες της δημοτικής παράταξης και τόνισε ότι θα ελεγχθεί η καταγγελία και αν ισχύει, ο δήμος θα ακολουθήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από το νόμο.

Για την ίδια καταγγελία μίλησε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης διευκρινίζοντας: ” Οι χώροι έχουν παραχωρηθεί για τις δημοτικές παρατάξεις. Οι υπηρεσίες μας θα διερευνήσουν το θέμα και έαν η χρήση τους έχουν άλλους σκοπούς, τότε δεν έχει νόημα η παραχώρηση”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ