Ομολογιούχοι:Δεν ήταν ο σκοπός μας τα έκτροπα

Ομολογιούχοι:Δεν ήταν ο σκοπός μας τα έκτροπα

Αντίθετα με την ένταση που επικράτησε στη Συγγρού, σε ήρεμο κλίμα διεξήχθη η συνάντηση των εκπροσώπων των ομολογιούχων με τον γραμματέα της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη και τον γενικό διευθυντή του κόμματος Κωνσταντίνο Τσιμάρα, στα γραφεία της ΝΔ στη Βουλή

 “Είπαμε στους εκπροσώπους ότι θα στηρίξουμε διαδικασία σειράς συναντήσεών τους με τους υπουργούς της Κυβέρνησης για μια δίκαιη λύση στο πρόβλημά τους”, είπε ο κ. Τσιμάρας,αμέσως μετά τη συνάντηση, υπογραμμίζοντας ότι ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης κινήθηκε στην ίδια γραμμή.

Επεσήμανε ότι στο κλίμα αυτό θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των ομολογιούχων με τη διευθύντρια του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος των ομολογιούχων Γιώργος Κλαυδιανός δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι θα πρέπει να τηρηθεί η προεκλογική δέσμευση της ΝΔ για λύση στο πρόβλημά τους.

Αναφερόμενος στα επεισόδια έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη λεωφόρο Συγγρού, ο κ. Κλαυδιανός τα χαρακτήρισε έκτροπα. «Δεν ήταν ο σκοπός μας τα έκτροπα αλλά να γίνει πράξη η προεκλογική δέσμευση», είπε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ