Όλγα Γεροβασίλη στον Realfm 97,8: Το έργο της Αρχιεπισκοπής Αμερικής θα πρέπει να στηριχθεί

Η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, δήλωσε σχετικά με τις αντιδράσεις για την κίνηση του κ. Ελπιδοφόρου στον Realfm 97,8 ότι “η στιγμή είναι κρίσιμη για τις σχέσεις στα ελληνοτουρκικά, αλλά ισχύει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Αρχιεπισκοπή θα πρέπει και χρειάζεται προσοχή στη συμμετοχή σε εκδηλώσεις που οργανώνονται από την τουρκική πλευρά”.

“Η τουρκική πλευρά προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει για ίδιον όφελος. Ωστόσο, πιστεύω ότι η Αρχιεπισκοπή όπως και το Οικουμενικό Πατριαρχείο έχουν ένα πολύ σημαντικό και σπουδαίο ρόλο να παίξουν σε ζητήματα όπως η σχολή της Χάλκης κτλ και βεβαίως χρειάζονται στήριξη. Κατά συνέπεια πιστεύω ότι πρέπει να γίνει η συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Πρωθυπουργός μπορεί να πει ό,τι θέλει στη συνάντηση αυτή” σημείωσε, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα.

“Αυτά μπορούν να συζητηθούν στην κατ’ιδίαν συνάντηση που θα έχουν αλλά νομίζω είναι πολύ σημαντικότερο να μείνουμε σταθεροί στο ότι το έργο της Αρχιεπισκοπής θα πρέπει να στηριχθεί” υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη.

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.