Όλγα Γεροβασίλη στον Realfm 97,8: Δεν έχουμε ενημέρωση για τη συμφωνία με τη Γαλλία

Η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Στηρίζουμε την ελληνογαλλική συνεργασία και έχουμε εργαστεί στα χρόνια της διακυβέρνησής μας για αυτή τη συμμαχία. Εδώ ακούσαμε ανακοινώσεις για μια συμφωνία, της οποίας τις παραμέτρους τις αγνοούμε μέχρι σήμερα. Θα έχουμε μια ξεκάθαρη γνώση όταν ενημερωθούμε.

Αυτή τη στιγμή ξέρουμε τι θα δώσουμε και αναφέρομαι στα 5 δισ., τι θα προμηθευτούμε αλλά δεν ξέρουμε μέσα στα πλαίσια της διπλωματίας, που υποχρεωτικά αναπτύσσεται, δεν ξέρουμε τι έχουμε πάρει. Το να λέμε ότι η Γαλλία θα μας στηρίξει σε μια ενδεχόμενη επίθεση, ξέρετε αυτό είναι κάτι που είναι αυτονόητο” περιέγραψε.

“Το κάθε ευρώ, το οποίο ξοδεύεται από την ελληνική κυβέρνηση, θα πρέπει να ξοδεύεται με όρους διαφάνειας, με όρους κόστους – κέρδους και βεβαίως με πλήρη ενημέρωση. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία διαφανή ενημέρωση. Ενδεχομένως η κυβέρνηση να ενημερώσει” τόνισε.

“Δεν είναι ενημερωμένοι όχι μόνο εμείς αλλά όλες οι πολιτικές δυνάμεις και οι Έλληνες πολίτες” υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη.

“Γίνονται αμυντικές δαπάνες που δεν εντάσσονται σε κάποιο σαφές στρατηγικό σχέδιο. Έχουμε δει αποσπασματικές κινήσεις, όχι όμως σχέδιο, που έχει ανάγκη η χώρα μας” είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ