Οικονόμου στον Realfm 97,8: Οι τουρκικές αρχές να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της ευθύνης που φέρουν απέναντι στην ανθρώπινη ζωή

«Δεν είναι ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο ούτε το τρίτο περιστατικό. Υπάρχουν συχνά περιστατικά τελευταία και νομίζω ότι πρέπει να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της ευθύνης που φέρουν απέναντι στην ανθρώπινη ζωή οι τουρκικές αρχές και να κάνουν σωστά την δουλειά τους» σχολίασε για το ναυάγιο στην Εύβοια ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα.

«Κάνουμε το ανθρωπιστικό μας καθήκον» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Η Ελλάδα εφαρμόζει μια μεταναστευτική πολιτική αυστηρή αλλά δίκαιη» σχολίασε.

Ερωτηθείς για τον κ. Πάτση απάντησε «δεν μασάμε τα λόγια μας και δεν κρυφτήκαμε. Ήταν μια δυσάρεστη υπόθεση». «Αυτή η επιλογή δεν θα έπρεπε να έχει γίνει. Όντως υπήρξε μια καθυστέρηση στην αντίδραση, εκείνο που κρατάμε με το κόστος που έχει αυτή η υπόθεση, όταν σχηματίστηκε η συνολική εικόνα ο Πρωθυπουργός έθεσε τον κ. Πάτση εκτός ΝΔ χωρίς αστερίσκους, χωρίς ναι μεν αλλά» συμπλήρωσε.

«Συστηματικά τα τελευταία χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας επενδύουν στην αποτυχία της χώρας» επεσήμανε τονίζοντας ότι δεν ήρθε η καταστροφή αυτή.

Ακούστε το ηχητικό:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ