Οικονόμου στον Realfm 97,8: Απερίφραστη καταδίκη για την εμπρηστική επίθεση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, από το μικρόφωνό του Realfm 97,8 εξέφρασε την απερίφραστη καταδίκη για την εμπρηστική επίθεση στο κτίριο που στεγάζεται το Real Group.

“Τόσο εγώ όσο και στελέχη της κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή που έγινε η επίθεση επικοινωνήσαμε με τους ανθρώπους του Real. Τέτοιου είδους πράξεις πρέπει να συνοδεύονται από την αυτονόητη καταδίκη από το σύνολο του πολιτικού κόσμου. Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον κ. Χατζηνικολάου. Όλες αυτές οι προσπάθειες να εκφοβίσουν, να πανικοβάλλουν, να περιορίσουν την ελευθερία της έκφρασης ή να προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν ορισμένοι στα δικά τους μέτρα το δημοσιογραφικό λειτούργημα, είναι προσπάθειες που δεν θα βρουν ανταπόκριση” περιέγραψε.

“Η κυβέρνηση στέκεται και θα σταθεί στο πλευρό του δημοσιογραφικού κόσμου, των ανθρώπων του Real, όλων όσοι υπηρετούν την ελευθερία της έκφρασης. Οι διωκτικές αρχές να κάνουν την δουλειά τους όπως πρέπει για να βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη οι άνθρωποι αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να επιβάλλουν την τρικυμία που έχουν στο μυαλό τους στην ελληνική κοινωνία” πρόσθεσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ