Οικονόμου για Τσίπρα: Η στάση του αγγίζει τα όρια του ιλαροτραγικού

«O κ. Τσίπρας επιδίδεται σε προσωπικές εκτιμήσεις: χωρίς περίσκεψη, χωρίς γνώση, χωρίς αιδώ. Και φυσικά ξανά σε ψέματα» σημειώνει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος νωρίτερα σήμερα είχε συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Συνάντηση Τσίπρα – Στουρνάρα: «Υπάρχει γόνιμη ανταλλαγή απόψεων, κι αυτό είναι το πρώτο βήμα»

Σε δήλωσή του, ο κ. Οικονόμου σημειώνει: «Παρότι υπάρχουν ατράνταχτα, διεθνώς αναγνωρισμένα, στοιχεία για τη θετική πορεία και την ευοίωνη προοπτική της ελληνικής οικονομίας, ο κ. Τσίπρας επιδίδεται σε προσωπικές εκτιμήσεις: χωρίς περίσκεψη, χωρίς γνώση, χωρίς αιδώ. Και φυσικά ξανά σε ψέματα. Πολλά ψέματα. Η στάση του αγγίζει τα όρια του ιλαροτραγικού. Η πρόοδος της ελληνικής οικονομίας, που τόσο πάσχισε να διαλύσει ο κ. Τσίπρας, είναι αυτή που επιτρέπει στην Ελλάδα να ανθίσταται στις επιπτώσεις των διεθνών κρίσεων και να στηρίζει επί μακρόν τους πολίτες, έμπρακτα και απτά».

Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογραμμίζει πως «όσο μιλά για τους πλειστηριασμούς, χωρίς να απολογείται για τα πεπραγμένα του στο διάστημα 2015-2019, τόσο εκτίθεται στην κοινή γνώμη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ