Οικονόμου για Τσίπρα: Χωρίς δισταγμό και φραγμό, φάσκει και αντιφάσκει

Απάντηση στα όσα δήλωσε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, δίνει ο Γιάννης Οικονόμου κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι “φάσκει και αντιφάσκει” και ότι “υπονομεύει τη δημόσια υγεία”. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε “σαμποτέρ του εμβολιασμού” τον πρωθυπουργό, με αφορμή τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε το μεσημέρι.

Σε ανακοίνωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισημαίνει τα εξής:

“Δήλωση του κ. Τσίπρα στις 28 Ιουλίου, όταν είχε αναγγελθεί το Freedom Pass ως κίνητρο για τον εμβολιασμό των νέων: «Η σύνδεση του εμβολίου με το χαρτζιλίκι των #150ευρω, πέρα από εξευτελιστική για τη νέα γενιά που μέχρι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έχει στοχοποιήσει, είναι και ενδεικτική του τρόπου που σκέφτεται: Τα πάντα αγοράζονται».

Δήλωση του κ. Τσίπρα μετά τις σημερινές ανακοινώσεις για τον εμβολιασμό των άνω των 60, που κινδυνεύουν περισσότερο: «Αντί να βάζεις πρόστιμα θα έχει αξία να σκεφθεί κανείς να ενθαρρύνει ακόμη και με οικονομικά κίνητρα αυτούς που θα κάνουν την πρώτη και την τρίτη δόση»”.

Ο Γιάννης Οικονόμου υπογραμμίζει πως “τότε ήταν χαρτζιλίκι και εξαγορά. Σήμερα εισηγείται οικονομικά κίνητρα. Από το μένος του απέναντι στον Πρωθυπουργό και την εμμονή του να κάνει αντιπολίτευση με την πανδημία, ο κ. Τσίπρας, χωρίς δισταγμό και φραγμό, φάσκει και αντιφάσκει. Άλλα τότε, τα εντελώς αντίθετα τώρα” και καταλήγει με την επισήμανση ότι: “Αδυνατεί να κατανοήσει ότι έτσι υπονομεύει τη δημόσια υγεία, βλάπτει την πατρίδα και τους ανθρώπους της, σαμποτάρει την εθνική προσπάθεια”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ