Οικονόμου για τις φρεγάτες: “Λαγοί” του Τσίπρα οι Καμμένος-Κουβέλης- Δεν είναι συζήτηση για το αν θα αγοράσουν… σαλονάκι- ΒΙΝΤΕΟ

Δριμεία επίθεση στον Πρωθυπουργό και στους Πάνο Καμμένο και Φώτη Κουβέλη για την υπόθεση με τις γαλλικές φρεγάτες εξαπέλυσε ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε τόσο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο όσο και τον αναπληωτή υπουργό «λαγούς» του Αλέξη Τσίπρα, ενώ για τη δημόσια συζήτηση που γίνεται για το θέμα υποστήριξε ότι «δεν πρόκειται για μία συζήτηση μεταξύ του ζεύγους για το αν θα αγοράσει σαλονάκι».

«Κοιτάξτε δεν είναι η συζήτηση εδώ μεταξύ του ζεύγους αν θα αγοράσουν ένα σαλονάκι στο σπίτι τους διαφωνώντας τη μία μέρα και συμφωνώντας την άλλη», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ. «Εδώ είναι πολύ σοβαρά τα θέματα», συμπλήρωσε για να στρέψει τα φαρμακερά του βέλη στον Πρωθυπουργό, αλλά και στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας.

«Πριν από λίγους μήνες ο κ. Τσίπρας, δεκάδες ίσως, ζητούσε ειδικά δικαστήρια για την αντίστοιχη αγορά που προσπαθούσε να κάνει η προηγούμενη κυβέρνηση», υποστήριξε και σημείωσε: «Ο κύριος, λοιπόν, αυτός, ο οποίος σήμερα είναι Πρωθυπουργός πριν από λίγους μήνες μίλαγε για μίζες και έλεγε ότι όποιος τολμήσει να το κάνει αυτό, είναι απατεώνας πρώτου μεγέθους. Τα κάνει ο ίδιος σήμερα. Βάζει τον ένα «λαγό» να λέει ότι τα αγοράζουμε και ο άλλος λέει ότι δεν τα αγοράζουμε. Οι δύο αυτοί μας παίζουν μπάλα σαν να μιλάμε για το σαλονάκι του σπιτιού. Και μιλάμε για αγορά δισεκατομμυρίων και μιλάμε την ώρα που είναι φουντωμένα τα εθνικά ζητήματα για την άμυνα της χώρας. Αν αυτό είναι σοβαρή εικόνα Κυβέρνησης και ερχόμαστε σήμερα να το συζητάμε και να λέμε “εντάξει τι έγινε τώρα;”, τότε να παραδώσουμε σήμερα το πνεύμα».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ