Οικονόμου για Χειμάρα: Με κάθε ευκαιρία αναδεικνύεται η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ – Τι είπε για τις εκλογές

Στην παραίτηση του Θέμη Χειμάρα αναφέρθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Θέμης Χειμάρας: Παραιτήθηκε ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ

Ο κ. Οικονόμου απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης ότι άργησε η κυβέρνηση να αντιδράσει στη συγκεκριμένη υπόθεση είπε ότι «έχει αξία κυρίως εκείνοι που κουνούν το δάχτυλο, να σκεφτούν ποια ήταν η αντίδρασή τους σε αντίστοιχες δικές τους περιπτώσεις στο παρελθόν. Είχαν τα ίδια ζητήματα με δικούς τους υπουργούς, όπως η κα Γεροβασίλη και ο κ. Φλαμπουράρης. Δεν υπήρξε απολύτως καμία αντίδραση. Με κάθε ευκαιρία, σε κάθε γεγονός αναδεικνύεται η υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα θέματα, ιδίως σε όσα έχουν νομική και ηθική διάσταση».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος επεσήμανε ότι υπάρχουν «πάρα πολλές διαφορές» στις περιπτώσεις Χειμάρα και Πάτση και διευκρίνισε ότι «ο κ. Πάτσης αρνήθηκε να παραιτηθεί και διαγράφηκε». Επίσης, είπε ότι δεν υπήρξε κάποια επικοινωνία του κ. Χειμάρα με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Γιάννης Οικονόμου για τις εκλογές

Ο Γιάννης Οικονόμου αναφερόμενος στις εκλογές είπε ότι επιβεβαιώθηκε αυτό που εμφατικά και επίμονα έλεγε η κυβέρνηση ότι θα εξαντλήσει την 4ετία. Αυτή ήταν μια δέσμευση του πρωθυπουργού.

Αυτό όπως τόνισε «έγινε σε πείσμα όσων έβλεπαν σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες είτε γιατί πίστευαν ότι θα ήταν καλό για τη ΝΔ, είτε γιατί φαντάζονταν ότι ο Πρωθυπουργός θα θέλει να πετάξει λευκή πετσέτα και να δραπετεύσει, είτε γιατί θα αλλάξει τον εκλογικό νόμο. Ο Πρωθυπουργός έχει απόλυτο σεβασμό στους θεσμούς και είναι απόλυτα συνεπής σε όλους τους τόνους σε αυτό που είχε ξεκαθαρίσει. Εκλογές στο τέλος της 4ετίας. Από την Άνοιξη και μετά θα έχουμε όπως είναι πιθανόν εκλογές δυο φάσεων μιας όμως εθνικής κάλπης της ίδιας σημασίας. Από την Άνοιξη και μετά όμως θα έχουμε τις διαδικασίες αυτές».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ