Οι φυσικοθεραπευτές στον Μπέζα

Οι φυσικοθεραπευτές στον Μπέζα

 

Με τον Πρόεδρο, Γεώργιο Μπάκα και τα μέλη του 12μελούς Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου (ΚΔΣ) του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών συναντήθηκε σήμερα ο υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου, το ΚΔΣ έθεσε στον Υφυπουργό ζητήματα όπως η αύξηση των δαπανών του ΕΟΠΥΥ για τους πάροχους φυσικοθεραπείας, η τροποποίηση του  Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) όσον αφορά τους φυσικοθεραπευτές, οι αλλαγές στη σύμβαση παροχών υπηρεσιών φυσικοθεραπείας, ο έλεγχος των παραβατικών συμπεριφορών των φυσικοθεραπευτών, η αύξηση της κατ΄ οίκον επίσκεψης κλπ..   

Ο κ. Μπέζας, όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, παρουσίασε τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου σε σχέση με τον εξορθολογισμό των δαπανών του ΕΟΠΥΥ καθώς και την πορεία υλοποίησης αυτών των πρωτοβουλιών.

“Διαβεβαίωσε επίσης ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έχει ήδη δώσει εντολή στις αρμόδιες ελεγκτικές Υπηρεσίες του Υπουργείου για την ορθή εφαρμογή του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ. Τέλος, ο Υφυπουργός Υγείας, ενημέρωσε το ΚΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, ότι προσπάθεια του ΕΟΠΥΥ είναι να υπάρξουν πληρωμές εντός του μηνός τόσο ληξιπρόθεσμων οφειλών παρελθόντων ετών όσο και οφειλών του 2013”,  σημειώνεται στην ανακοίνωση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ