Ο Τσίπρας στη Φρανκφούρτη και στη Βιέννη

Ο Τσίπρας στη Φρανκφούρτη και στη Βιέννη

 

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στη Φρανκφούρτη και στη Βιέννη την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας του προέδρου έχει ως εξής:

 

Πέμπτη 19.09 – Φρανκφούρτη

11:45 Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Kaiserstraße 29): Συνάντηση με το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Joerg Asmussen.

14:00 Haus Gallus, Seminarraum 2, Frankenallee 110: Συνέντευξη Τύπου με τους S. Wagenknecht (αναπληρώτρια πρόεδρος Die Linke) και W. Gehrcke (βουλευτής και υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων Die Linke).

15:00 Πλατεία Rossmarkt: Ομιλία σε συγκέντρωση του κόμματος Die Linke με κεντρικούς ομιλητές τους S. Wagenknecht και W. Gehrcke.

19:00 Tattersall, Wiesbaden: Ομιλία σε εκδήλωση του κόμματος Die Linke με κεντρικό ομιλητή τον Oscar Lafontaine.

 

Παρασκευή 20.09 – Βιέννη

14:00 Συνάντηση με τον επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος Αυστρίας , Mirko Messuer “GRIECHENBEISL” Fleischmarkt, 11 1. Bezirk

15:30 Συνάντηση με την αντιδήμαρχο Βιέννης, κυρία Μαρία Βασιλάκου (Δημαρχείο Βιέννης).

19:00 Ομιλία του προέδρου στο Ινστιτούτο Bruno Kreisky FORUM (Armbrustergasse15) με θέμα: «Πλεονασματικές έναντι ελλειμματικών χωρών: μια θανάσιμη απειλή για το μέλλον της Ευρώπης» και συζήτηση με τον Andreas Schieder, Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Αυστρίας. Την συζήτηση και τις ερωτήσεις συντονίζει ο δημοσιογράφος, θεωρητικός, συγγραφέας Robert Misik.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ