Ο Τσίπρας στέλνει μήνυμα στον Πολάκη με «βουτιά» στη θάλασσα – Η αναδίπλωση του βουλευτή

Εσωτερικό πρόβλημα φαίνεται πως έχει προκύψει στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη, λόγω του ψηφοδελτίου του κόμματος στον νομό Χανίων. Μετά τις αναρτήσεις του βουλευτή και την άτυπη ενημέρωση από την Κουμουνδούρου,  ήρθε και η «απάντηση» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.

Παύλος Πολάκης: «Αν δεν μπει ο Χαιρετάκης στα ψηφοδέλτια, δεν ισχύει η υποψηφιότητά μου» – Σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας, ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram και το TikTok φωτογραφία και βίντεο με τον ίδιο να κολυμπά στη θάλασσα απολαμβάνοντας μία χειμερινή βουτιά. «Μία χειμερινή βουτιά βοηθάει πάντα να παίρνεις καθαρές αποφάσεις. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να πείσω την Κάρμεν (το σκυλάκι) να με ακολουθήσει…» έγραψε όλο νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@atsipras #Τσίπρας #fy #fyp #fypgreece #βουτιά ♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Το χρονικό

Ο βουλευτής και πρώην υφυπουργός Υγείας διαμαρτυρήθηκε καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν συμπεριλήφθηκε το όνομα του Μιχάλη Χαιρετάκη στο ψηφοδέλτιο, παρά τη σχετική εισήγηση που είχε γίνει στην Πολιτική Γραμματεία. Έτσι απείλησε ότι μέχρι να «διορθωθεί το λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική του υποψηφιότητα.

Ο Παύλος Πολάκης ενδεχομένως να περίμενε πως μετά την ανάρτησή του, θα υπήρχε «διόρθωση», όπως ζήτησε, όμως η αντίδραση της Κουμουνδούρου ήταν τελείως διαφορετική και από πολλούς ερμηνεύτηκε ως άδειασμα.

«Οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές και την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνουν ότι «η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις», ενώ προσθέτουν πως «όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων, έχει κάθε δικαίωμα να μην συμμετάσχει σε αυτά».

Λίγο αργότερα ο Παύλος Πολάκης τα «μάζεψε».  «Χωρίς διαρροές και ΕΥΘΕΩΣ: Η συλλογική απόφαση εχθές στην πολιτική γραμματεία περιείχε 6 υποψήφιους στα Χανιά!! Αυτήν υπηρετώ τιμώντας και φιλία και συντροφικότητα και προσωπική αξιοπρέπεια» τονίζει ο Παύλος Πολάκης σε νέα ανάρτησή του στο Facebook.

«Προφανώς και ΟΛΑ θα λυθούν και θα αποφασιστούν με καθαρό και δημόσιο τρόπο στα όργανα του κόμματος. Αυτά και ΤΕΛΟΣ μέχρι τις συνεδριάσεις των οργάνων, γιατί ο Μητσοτάκης πρέπει να φύγει με ΚΡΟΤΟ και η άλλη φορά να είναι ΑΛΛΙΩΣ!!» καταλήγει.

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ