Ο Σαμαράς κλείνει τη συμφωνία

Ο Σαμαράς κλείνει τη συμφωνία

Με την ομιλία του στην συνεδρίαση του νέου πολιτικού συμβουλίου της ΝΔ ο Πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στην επίτευξη της συμφωνίας με την τρόικα, αλλά και στα επόμενα βήματα της κυβέρνησης.

Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκφράσει την ικανοποίηση του για το αίσιο τέλος των συνομιλιών με τους εκπροσώπους των δανειστών ενώ θα αναφερθεί και στις σκληρές διαπραγματεύσεις που έγιναν από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να μην ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα, παρά τις ασφυκτικές πιέσεις που υπήρξαν από την πλευρά της τρόικας.

Παράλληλα, ο Πρωθυπουργός μιλώντας σε κομματικό ακροατήριο δεν αποκλείεται να μιλήσει για πρώτη φορά και για τις δηλώσεις που έγιναν από γαλάζιους βουλευτές εναντίον του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων και θα υποστηρίξει, σύμφωνα με πληροφορίες, πως δεν είναι τώρα η ώρα να γίνονται συζητήσεις για το παρελθόν καθώς εκείνο που προέχει είναι το εθνικό συμφέρον και η έξοδος της χώρας από την κρίση.

Σφοδρή επίθεση αναμένεται να εξαπολύσει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Χρυσής Αυγής. Ο Αντώνης Σαμαράς θα κατηγορήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως δεν διαθέτει εναλλακτική πρόταση και ότι παίζει παιχνίδια των πολιτών, ποντάροντας στην αποτυχία της χώρας. Για το κόμμα της ακροδεξιάς θα επαναλάβει πως πρόκειται για μια οργάνωση νεοναζί, δεν αποκλείεται μάλιστα να σχολιάσει έστω και εμμέσως τα «ακροδεξιά φάλτσα» γαλάζιων βουλευτών.

Αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης του πολιτικού συμβουλίου θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου γραμματέα της ΝΔ στην οποία μοναδικός υποψήφιος είναι ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Α. Παπαμιμίκος.

 

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ