O Παππάς για τον Λοβέρδο: Τέτοια κυνική ομολογία δεν την περιμέναμε

Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης

«Ο κ. Λοβέρδος και οι συν αυτώ θα θεωρήσουν ευχάριστη για τη δημοκρατία και την κοινωνία μας, μια ενδεχόμενη απόφαση που μεταφέρει 250 εκατ. ευρώ από δράσεις υπέρ νοσοκομείων και παιδικών σταθμών στους λογαριασμούς ανθρώπων με μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Τέτοια κυνική ομολογία δεν την περιμέναμε. Τους ευχαριστούμε για την αφοπλιστική ειλικρίνεια». 

Με αυτή τη δήλωση στο Real.gr, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε στην τοποθέτηση του Ανδρέα Λοβέρδου στην ολομέλεια της Βουλής, με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Παππά στον Realfm 97,8.

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχολίασε τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών λέγοντας, μεταξύ άλλων: 

«Σήμερα το πρωί στον realfm 97,8, ο υπουργός Επικρατείας τι είπε κύριε Πρόεδρε; Είπε ότι θα είναι πλήγμα για τη Δημοκρατία, εάν το ΣτΕ αποφανθεί υπέρ της αντισυνταγματικότητας. Μα, πλήγμα κατά της Δημοκρατίας είναι να έχεις κάνει αντισυνταγματικό νόμο, να έχει προσβάλει το Σύνταγμα, να μην το έχεις παραδεχθεί και να θες να προδικάσεις την απόφαση του ΣτΕ. Πλήγμα κατά της Δημοκρατίας είναι η παραβίαση του Συντάγματος και όχι η εφαρμογή του».

Πηγή: real.gr 

Διαβάστε επίσης:

O Λοβέρδος για τη συνέντευξη του Παππά στον Real Fm 97,8 – ΒΙΝΤΕΟ

Νίκος Παππάς: Εάν κριθεί αντισυνταγματικός ο νόμος δεν θα είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για τη Δημοκρατία

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ