Ο Μητσοτάκης πάει…βουνό και αποφασίζει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Για το Μέτσοβο Ιωαννίνων θα αναχωρήσει αύριο το απόγευμα, Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου. Εκεί φαίνεται πως θα σκεφτεί και ποιο πρόσωπο θα προτείνει τελικά για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.Χαρακτηριστικός ήταν ο διάλογος που είχε με δημοσιογράφους στο Μέγαρο Μαξίμου όπου ο Πρωθυπουργός άκουσε και τα παραδοσιακά κάλαντα.Όπως τους είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος σε παλαιότερη ρήση του ότι τα Χριστούγεννα στο βουνό θα πάρει τις αποφάσεις του για το όνομα του Προέδρου Δημοκρατίας, «βουνό είχα πει θα πάω και στο βουνό θα πάω».

«Πρέπει όμως να κατεβείτε από εκεί με την πλάκα με το όνομα» του αντέτειναν οι δημοσιογράφοι για να λάβουν την απάντησή του: «Θα δούμε. Ξεκουραστείτε και εσείς αυτές τις μέρες γιατί από την αρχή του χρόνου έχει κατευθείαν πολλή δουλειά».Ο πρωθυπουργός χαμογέλασε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πολύ σύντομα θα πάρει τις αποφάσεις του.

Σημειώνεται ότι αύριο το πρωί ανήμερα Χριστουγέννων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Κάσο. Ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το ακριτικό φυλάκιο, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο του νησιού και θα συνομιλήσει με τους κατοίκους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ