Ο Μητσοτάκης για τον Άδωνι – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον Άδωνι Γεωργιάδη μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό”.  

Ένας πολίτης, από το κοινό της εκπομπής, κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να σχολιάσει τη δήλωση που είχε κάνει ο κ. Γεωργιάδης για τον Σταύρο Παπασταύρου ότι  “αν ο ελληνικός λαός δεν ήταν διαχρονικά αχάριστος, θα έπρεπε να είχε δώσει το όνομά του σε δρόμο”.

“Εφόσον ειπώθηκε κάτι τέτοιο δεν συμφωνώ με αυτό”, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι ο καθένας έχει το δικό του προσωπικό ύφος έκφρασης.

Ωστόσο, σημείωσε ότι “σε μια δημοκρατία και οι πολίτες έχουν μερίδιο ευθύνης, στο βαθμό που κάνουν κάνουν τις δικές τους επιλογές”. 

“Ο κ. Γεωργιάδης είναι αντιπρόεδρος με δική μου προσωπική απόφαση. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάνει, είναι πολύ χρήσιμο στέλεχος, θεωρώ ότι ήταν πετυχημένος υπουργός στα υπουργεία που πέρασε, αλλά από εκεί και πέρα, αν υπάρχουν περαιτέρω παρατηρήσεις που να αφορούν στο ύφος ή σε διαφοροποιήσεις, η δική μου δουλειά είναι τις κάνω, χωρίς να περιορίσω την πολυφωνία” είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται ποτέ να δώσει σκονάκι στα στελέχη της ΝΔ για το τι ακριβώς  θα λένε. 

Δείτε το βίντεο

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ