Ο Λεβέντης για το πρωτοσέλιδο της Realnews

Το πρωτοσέλιδο της Realnews σύμφωνα με το οποίο, στο σχέδιο θέσεων για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται ρητά ότι στόχος του κυβερνώντος κόμματος είναι η καθιέρωση της απλής αναλογικής, σχολίασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

«Εάν είναι αληθινά απλή αναλογική, θα την ψηφίσουμε στην Ένωση Κεντρώων γιατί αυτό είναι το αίτημα μας» σημείωσε ο κ. Λεβέντης.  

«Αν το κάνει ο κ. Τσίπρας, θα το ψηφίσει η Ένωση Κεντρώων. Η απλή αναλογική ανοίγει την κουλτούρα των συνεργασιών, τελειώνουμε με τις αυτοδυναμίες» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προσθέτοντας ότι:

«Γυρίζει η αμαρτωλή σελίδα των αυτοδυναμιών, των ρουσφετιών, της συναλλαγής, των σκανδάλων και πάμε στις κυβερνήσεις συνεργασίας που πιστεύω ότι θα αλλάξουν ριζικά το τοπίο».

Ο κ. Λεβέντης επεσήμανε την ανάγκη να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα. «Αν δεν βεβαιωθούμε ότι θα έρθει νέα επένδυση πάμε χαμένοι πάλι. Γι’ αυτό είπα ότι και ο Ιησούς Χριστός χωρίς επενδύσεις θα αποτύγχανε κι αυτός» είπε ο κ. Λεβέντης.  

«Οι ξένοι θέλουν τους στόχους, η κυβέρνηση πήγε με τα μέτρα. Κι όταν μια κυβέρνηση προσέρχεται λέγοντας αυτούς τους φόρους θα βάλω, αυτούς τους μισθούς και συντάξεις θα κόψω, τι να πουν; Οι ξένοι θα έχουν την ευαισθησία να πουν “όχι” γιατί θα καταστραφούν τα νησιά;» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

 

 Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Λεβέντης: Δεν μπορεί να βγει το πρόγραμμα ούτε ο Ιησούς Χριστός να ήταν – ΒΙΝΤΕΟ

Χουλιαράκης: Η 1η αξιολόγηση αποτελεί κρίσιμο σταθμό στην πορεία ανάκαμψης της οικονομίας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ