O Καμμένος στον Μητσοτάκη: Οι μολότοφ έχουν την ίδια σημασία με τα τσεκούρια που κρατούσε ο Βορίδης-ΒΙΝΤΕΟ

Στα όσα ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στη βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης που προκάλεσε η αξιωματική αντιπολίτευση, για την ασφάλεια των πολιτών.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε στη φράση του προέδρου της ΝΔ που είπε ότι “σπάμε σήμερα ένα μεταπολιτευτικό ταμπού, μια αγκύλωση που είχε επιβάλει στο δημόσιο διάλογο μια ιδεοληπτική, περιθωριακή,αριστερίστικη λογική”

“Δεν είμαι αριστεριστής και δεν έχω καμία σχέση. Τη μια με λέτε ακροδεξιό τώρα με λέτε αριστεριστή. Εγώ Ανεξάρτητος Έλληνας είμαι. Αυτό που λέτε ήταν αυτό που έλεγε ο κ. Βορίδης σαν βουλευτής του ΛΑΟΣ όταν ο Κώστας Καραμανλής είπε ότι δεν συνεργάζεται με τα άκρα. Αυτή τη λογική δέχεστε και αυτό είναι το θλιβερό, πέραν του ότι διατηρείτε τον κ. Βορίδη στη ΝΔ. Αυτή η λογική είναι εκείνη που βάζει τα άκρα να κάνουν το κουμάντο στον πολιτικό στίβο της χώρας” τόνισε ο κ. Καμμένος.

Επίσης, απάντησε στην φράση του κ. Μητσοτάκη ότι “η απόσταση που χωρίζει μια βαριοπούλα από μια μολότοφ και μια μολότοφ από ένα καλάσνικοφ είναι μικρή”.

“Αναφερθήκατε και σωστά στις μολότοφ. Εγώ συμφωνώ μαζί σας. Αναφερθήκατε σωστά στα λοστάρια αυτών που κυκλοφορούν και κατέλαβαν τα γραφεία των ΑΝΕΛ. Τα λοστάρια και οι μολότοφ έχουν την ίδια σημασία στην πολιτική με τα τσεκούρια που κράταγε ο κ. Βορίδης που ενθυλακώσατε στη ΝΔ. Είμαι κατά και των τσεκουριών και των μολότοφ και των στυλιαριών γιατί εάν στη χώρα της δημοκρατίας μιλάμε με τη λογική των στυλιαριών τότε θα εμφανιστούν και τσεκούρια. Αν μιλάμε όμως με τη λογική των τσεκουριών θα εμφανιστούν και μολότοφ” είπε. 

 

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι αυτή η συζήτηση “γίνεται στον πιο ακατάλληλο χρόνο που θα μπορούσε να γίνει, πριν από την τουριστική περίοδο”. Παράλληλα είπε ότι η Ελλάδα αποτελεί τον ασφαλέστερο προορισμό όλης της Μεσογείου.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΝΔ να εμπλακούν οι Ένοπλες Δυνάμεις στο προσφυγικό. “Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν πρόκειται να εμπλακούν αν δεν έχουν τέτοια εντολή από την πολιτική ηγεσία και ελπίζω αυτό να μην χρειαστεί ποτέ”, είπε.

Επίσης, είπε ότι όλοι πρόσφυγες είναι καταγεγραμμένοι και πρότεινε τη χρήση βιομετρικής ταυτότητας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, καθώς στο σύστημα εντάσσονται τα στοιχεία όσων είναι πάνω από 18 ετών.

Δείτε σε λίγο εδώ ολόκληρη την ομιλία του 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Μητσοτάκης: “Μόνο στην Ελλάδα του Τσίπρα βαφτίζεται η ανομία… ανθρωπισμός” – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ