Ο αποκαλυπτικός διάλογος με τα “γαλλικά” του Μητρόπουλου στον Φλαμπουράρη – ΒΙΝΤΕΟ

Για μεθοδευμένη δίωξη σε βάρος του για φοροδιαφυγή, η οποία εκπορεύεται από το Μαξίμου, κάνει λόγο ο Αλέξης Μητρόπουλος, επειδή δεν δέχθηκε να μπει δεύτερος στο ψηφοδέλτιο, ενώ αποκαλυπτικός είναι και ο διάλογός του με τον κ. Φλαμπουράρη.

Ο εργατολόγος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, σε συνέντευξη του στο Mega, έδωσε τη δική του εκδοχή μετά τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σε βαθμό κακουργήματος, σχετίζοντας τη δίωξη αυτή με το γεγονός ότι δεν δέχτηκε να μην ηγηθεί του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική Περιφέρεια Αττικής.

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες του περί σχεδίου εξόντωσής του, ο κ. Μητρόπουλος αποκάλυψε πως τον Σεπτέμβριο, λίγες ημέρες πριν κλείσει η Βουλή, τον κάλεσε ο κ. Φλαμπουράρης και του μετέφερε την επιθυμία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να είναι δεύτερος στη λίστα της εκλογικής Περιφέρεια Αττικής.

Το περιστατικό στα γραφεία της Κουμουνδούρου, έξω από τις τουαλέτες, αποκάλυψε αναλυτικά ο Αλέξης Μητρόπουλος. Όταν ο κ. Φλαμπουράρης του είπε ότι επιθυμία του Τσίπρα είναι να μην μπει επικεφαλής του ψηφοδελτίου στο υπόλοιπο Αττική, αλλά δεύτερος, ο κ. Μητρόπουλος τού απάντησε ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να το δεχτεί, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Να πας να γαμ@@@@ς» και πρόσθεσε: «Μετά μου είπε θα σε λιώσει ο Δραγάτσης και ο Παναγιωτόπουλος (σσ. ο τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ). Την επομένη ημέρα, μία ημέρα πριν κλείσει η Βουλή, ήρθε το αίτημα άρσης ασυλίας για μια υπόθεση που είναι νομικού περιεχομένου που ασκήθηκε πριν από 17 χρόνια» και εκτίμησε πως αυτό έγινε σκοπίμως.

«Μια ημέρα πριν κλείσει η Βουλή όταν ήταν σε εξέλιξη η επεξεργασία των ψηφοδελτίων, όταν έγινε αυτή η συζήτηση και όταν δεν υπήρχε άλλος λόγος να υποβαθμιστώ σε μια περιφέρεια που είχα πρωτεύσει τρεις φορές και είχα πάρει ρεκόρ ψήφων θεωρώ ότι δεν ήταν τυχαία επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Μητρόπουλος: Αμέτοχος ο Τσίπρας των σχεδίων σε βάρος μου

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.