Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε και με τον Διονύση Τεμπονέρα

Συνεχίζεται το μπαράζ συναντήσεων του Αλέξη Τσίπρα με επίκεντρο την ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά την συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αλέξης Τσίπρας με τον Νάσο Ηλιόπουλο, συναντήθηκε και με τον Διονύση Τεμπονέρα.

Να σημειωθεί ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βράδυ της Τρίτης 14/11  είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, τον Στέφανο Κασσελάκη, τον Νάσο Ηλιόπουλο και τον Διονύση Τεμπονέρα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8, σχετικά με την συνάντηση της Τετάρτης, ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε στον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν απόψεις. Ο Αλέξης Τσίπρας αυτή τη φορά ανταποκρίθηκε θετικά. Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει ξανά συνάντηση πριν από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και ο Αλέξης Τσίπρας την είχε αποφύγει λέγοντας ότι η στιγμή δεν ήταν κατάλληλη. Και αυτό καθώς δεν ήθελε να εμπλακεί στις εσωκομματικές διαμάχες.

Όπως είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό γραφείο του. Ήταν η πρώτη συνάντηση ουσιαστικά μετά την εθιμοτυπική της τελετής – παράδοσης ύστερα από τις εσωκομματικές εκλογές για την ηγεσία του κόμματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ