Άδωνις προς ΣΥΡΙΖΑ: Είστε η πιο ζάμπλουτη Κ.Ο. που πέρασε από τη Βουλή – Ένταση με Καρακώστα και Μπάρκα – ΒΙΝΤΕΟ

Δριμεία επίθεση στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την κριτική που ασκείται στην Μαρέβα Μητσοτάκη, επειδή το όνομα της εμφανίζεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στα Paradise Papers, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ξυπνάω το πρωί και ακούω το «μεγάλο σκάνδαλο». Την επαγγελματική δραστηριότητα της Μαρέβας. Κι αφού διαπίστωσαν άπαντες, όπως οι βουλευτές σας το τι πραγματικά συμβαίνει, έκανε διάγγελμα ο Τσίπρας λέγοντας ότι δεν υπήρχε μεν θέμα και είναι άνθρακες ο θησαυρός αλλά δεν είναι ηθικό», υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης για να στοχοποιήσει στη συνέχεια τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

«Κύριε Παπαδημητρίου είστε ένας άνθρωπος του σκληρού καπιταλισμού. Διαβάζω από το πόθεν έσχες τις καταθέσεις σας και μου βγαίνουν 5 εκατομμύρια. Να τα έχετε και να τα χαίρεστε λέω εγώ γιατί δεν είμαι σαν κι εσάς. Είναι ηθικό ο υπουργός της Ελλάδας να έχει συνταξιοδοτικό πρόγραμμα στην Αμερική; Εσείς έπρεπε να βγείτε κ. Παπαδημητρίου πρώτος και να συγκρατήσετε τον κ. Τσίπρα από την λασπολογία. Κι αν δεν σας άκουγε, έπρεπε να υποβάλετε την παραίτηση σας», επισήμανε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης για να επιτεθεί στη συνέχεια στους Ευκλείδη Τσακαλώτο, Γιώργο Χουλιαράκη και Δημήτρη Παπαδημούλη για τις καταθέσεις, που όπως είπε, διατηρούν στο εξωτερικό, αλλά και στον Γιώργο Σταθάκη για την υπόθεση του ενός εκατομμυρίου ευρώ που δεν είχε δηλωθεί στο πόθεν έσχες.

«Μα να μην υπάρχει ένας του οικονομικού επιτελείου που να εμπιστεύεται την Ελλάδα; Δεν εμπιστεύεστε ελληνικό τραπεζικό σύστημα;», διερωτήθηκε λέγοντας για τον κ. Παπαδημούλη: «Όλο tweet είναι, αλλά δεν ήξερε να φέρει τα λεφτά του Ελλάδα, που είχε 1,5 εκατ. Βρυξέλλες και κάνει tweet και πουλάει και πνεύμα…».

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Είστε η πιο ζάμπλουτη Κοινοβουλευτική Ομάδα. Αν αθροίσουμε τις περιουσίες των μελών της Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ έχετε όλοι μαζί πιο πολλά λεφτά από όλους τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών», είπε επίσης ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος λίγο πριν ολοκληρώσει την παρέμβαση του είχε έντονο διάλογο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι αντιδρούσαν στους ισχυρισμούς του.

Συγκεκριμένα, υπήρξε ένταση με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα και Κώστα Μπάρκα.

Συγκεκριμένα, η κ. Καρακώστα του είπε: «Τι είναι αυτά που λες;» με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να απαντά: «Εσείς έχετε 40 ακίνητα; 38; μη μιλάτε». Ακολούθως ο κ. Μπάρκας φώναξε: «Δείξε λάθος φωτογραφίες πάλι» με τον κ. Γεωργιάδη να ανταπαντά: «Εσύ για να ξαναμιλήσεις εδώ να βάλεις γραβάτα. Γιατί μαθαίνω ότι στις δεξιώσεις πηγαίνεις με γραβάτα».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ