Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή: Ο Τσίπρας είναι Πολάκης χωρίς τα μούσια

«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας μιλούσε στη Βουλή, τον έκανε ρεζίλι ο συνεταίρος του ο κ. Ζάεφ, λέγοντας ότι είναι Μακεδόνας και ότι ομιλεί τη Μακεδονική γλώσσα», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ‘Αδωνις Γεωργιάδης παρεμβαίνοντας απόψε στη συζήτηση στη Βουλή.

«Η πραγματική συνεδριακή θέση του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν ποτέ το Βόρεια Μακεδονία. Ήταν το Μακεδονία. Μακεδονία τους έλεγε ο Τζανακόπουλος που πήγαινε με τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ. Μακεδονία τους έλεγε ο Τσακαλώτος που έχει υπογράψει την αίτηση για να λέγονται Μακεδονία», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «είναι απολύτως προφανές ότι τις συντάξεις τις πήρατε για τη συμφωνία των Πρεσπών! Έγινε ανταλλαγή και πολιτική συναλλαγή! Με τη διαφορά ότι δεν το κάνατε ως προδότες. Το κάνατε γιατί είχατε από την αρχή μια λανθασμένη θέση, και θα κριθείτε από τον ελληνικό λαό και την ιστορία γι’ αυτό».

Ο κ. Γεωργιάδης καταδίκασε «την αήθη επίθεση του πρωθυπουργού στον πρώην συνάδελφο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Τατσόπουλο». «Δεν έχω ακούσει πρωθυπουργό να απευθύνεται με τέτοιον χυδαίο τρόπο, με τρόπο πεζοδρομιακό στο Κοινοβούλιο. Δεν ήταν απολειφάδι ο κ. Τατσόπουλος όταν ήταν βουλευτής του Τσίπρα. Έγινε απολειφάδι τώρα! Αλλά τέτοιος είναι ο Τσίπρας, μικρός και ασήμαντος και τέτοιο πρόσωπο δείχνει. Ένας Πολάκης χωρίς μούσια».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στην υπόθεση Πετσίτη, σχολιάζοντας ότι ενώ ο κ. Τσίπρας προκλήθηκε πολλές φορές σήμερα για το θέμα αυτό, δεν είπε ούτε το όνομα μια φορά. «Μα δεν έχει ακούσει ο κ. πρωθυπουργός ότι ένας φίλος του, από τα 5.000 ευρώ εισόδημα έχει πάει στα 200.000 ευρώ και έπαιρνε χρήματα από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για τον οποίο η δικαιοσύνη έχει ασκήσει κακούργημα στον δικό σας διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠΑ; Γι’ αυτό όλο το θέμα δεν είχε να πει κάτι ο κ. Τσίπρας;» είπε ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης και εκτίμησε ότι «η μόνη λογική εξήγηση είναι πως ο κ. Τσίπρας δεν είπε τίποτα γιατί έχει λερωμένη τη φωλιά του».Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.